Cum să îți educi copilul prin joacă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ești părinte și uneori simți că nu mai găsești metode prin care să îl ajuți pe cel mic să se dezvolte armonios, dar în același timp să se distreze și să se bucure de copilărie? Din fericire, există Art of Play, unde jocul și învățarea merg mână în mână, oferindu-i copilului clipe de neuitat.

Art of Play promovează metodele alternative de învățare, punând accent pe joacă și pe interacțiunea dintre părinți și copii. Un copil care se dezvoltă armonios și își descoperă talentele și abilitățile, va fi un copil căruia îi va fi mai simplu să se adapteze tuturor schimbărilor care apar în societate.

Educarea prin joacă este una dintre metodele alternative cele mai apreciate de părinți și de copii deopotrivă. Art of Play oferă șansa părinților de a petrece timp de calitate cu cei mici, timp în care se cunosc mai bine, se descoperă reciproc.

Joaca, alternativa la metodele clasice de învățare

Inovația și ideile creative sunt cele mai importante lucruri atunci când vorbim despre a capta atenția unui copil. Art of Play vine cu această alternativă în educația copiilor, pe lângă sistemul clasic, cel existent.

Art of Play mizează pe joacă pentru a crește încrederea copiilor în forțele proprii, pentru validarea valorilor și pentru a le oferi celor mici acea satisfacție când reușesc să se descopere și să învețe să își pună abilitățile în valoare.

Părinții au ocazia la Art of Play să iasă din acel sistem clasic și pot contribui decisiv la dezvoltarea armonioasă a copilului, o dezvoltare care să îi permită integrarea rapidă într-o societate care este mereu în schimbare și în mișcare.

Odată ce părinții conștientizează că școala clasică și metodele clasice de învățare nu mai reprezintă singurul mediu în care copiii pot să învețe și înțeleg importanța jocului, le vor oferi celor mici niște momente pe cât de frumoase, pe atât de educative și benefice pentru dezvoltarea lor.

De ce Art of Play propune metode alternative de învățare

Art of Play s-a născut din dorința unor părinți de a ajuta alți părinți, adulți care vor să le ofere copiilor un viitor în care aceștia să fie siguri pe ei, să nu le fie frică de eșecuri și de provocările vieții. Metodele alternative pe care Art of Play le propune se bazează pe joc, pe activități distractive menite să îi ajute pe cei mici să se descopere și să își pună în valoare talentele.

Dezvoltarea emoțională armonioasă este o bază care ar trebui pusă încă din primii ani de viață, iar părinții au acum această posibilitate, de a contribui la conturarea unui caracter ușor adaptabil în orice situații.

În plus, jocul nu este dedicat exclusiv copiilor, ci este gândit în așa fel încât să se realizeze o conexiune între părinte și copil, o consolidare a relației dintre aceștia.

Art of Play se adresează părinților dedicați

Art of Play dă posibilitatea părinților de a-și ajuta copiii să se dezvolte în concordanță cu cerințele și nevoile societății moderne, oferindu-le celor mici ocazia de a învăța prin jocuri educative, jocuri care să îi captiveze și să contribuie la creșterea lor emoțională.

Art of play se adresează părinților care pun accent pe dezvoltarea copiilor și care înțeleg nevoia celor mici de a avea parte de momente frumoase în familie. De asemenea, oferă șansa adulților de a reînvăța să se joace, să redescopere gustul copilăriei, toate acestea în timp ce pun umărul la conturarea unor caractere puternice, sprijinindu-i pe copii să răspundă provocărilor vieții într-un mod inteligent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *