Copilul tău învață limba spaniolă? Iată ce beneficii va avea în viitor!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sunt zeci de modalități prin care părinții pot contribui la dezvoltarea creativității copiilor și le pot îmbogăți viața și acum în copilărie, dar și în viitorul mai îndepărtat. Părinții care îi înscriu pe cei mici la cursuri de spaniolă pentru copii le oferă șansa unei fluențe excelente și acces la nenumărate oportunități profesionale. De ce limba spaniola?, poate că vă întrebați. Spaniola, o limbă vorbită de pe străzile Madridului și până la poalele Anzilor, este una dintre limbile cele mai populare care sunt studiate aproximativ peste tot în lume.

Sunt zeci de avantaje cu care vine cunoașterea limbii spaniole și începem tocmai cu interacțiunea socială. Un copil care cunoaște limba spaniolă va putea vorbi cu mai mulți oameni. Potrivit celor mai recente date, limba spaniolă este a doua cea mai vorbită limbă în lume. Cu 387 de milioane de vorbitori nativi, mai mulți oameni din întreaga lume vorbesc spaniola decât engleza. Prin urmare, s-ar putea spune că posibilitățile pentru vorbitorii de limbă spaniolă sunt nesfârșite.

În al doilea rând, copiii care sunt înscriși la cursuri de spaniolă la vârste fragede își dezvoltă abilitățile lingvistice. Ca părinți, ar trebui să profitați de această perioadă critică atunci când dobândirea competențelor lingvistice este ușoară și naturală. Capacitatea copilului de a pronunța sunete străine nefamiliare și de a stăpâni noi reguli gramaticale este foarte sporită înainte de vârsta de șase ani.

Nici n-ar mai trebui să menționăm că un copil care cunoaște limba spaniolă va obține note mai mari atunci când va merge la școală. Spaniola este limba cea mai frecvent predată ca limbă secundară în școlile publice și private, este o limbă principală în școlile de filologie, iar testul de bacalaureat poate fi dat la spaniolă ca limbă principală sau ca minoritate.

Un alt avantaj al învățării limbii spaniole constă în capacitatea ei de a spori înțelegere altor limbi, de exemplu limba engleză. Un copil care vorbește limba spaniolă poate fi atras și de limba engleză și o va învăța mult mai ușor, întrucât limba engleză și limba spaniolă au rădăcini în latină.

Ar trebui poate să punem accentul mai mult pe cât de vorbită este limba spaniolă în întreagă lume. Surprinzător sau nu, spaniola este a doua limbă cea mai vorbită în SUA, cu peste 35 de milioane de vorbitori. În orașe mari precum New York, Miami, Los Angeles, Chicago și Brim locuiesc numeroși vorbitori de limbă spaniolă, iar cultura spaniolă este, la rândul său, foarte pronunțată.

Oportunitățile de călătorie vor fi și ele tot mai multe la număr. Spaniola este limba oficială a 21 de țări din întreaga lume, iar aceste țări sunt toate destinații de călătorie excelente și pline de distracții. Vorbitorii de spaniolă pot explora cu ușurință cultura locală, pot simți adevăratul mod de a trăi al spaniolilor în viața de zi cu zi, iar aventurile se vor arăta după fiecare colț. Desigur, o persoană care vorbește limba spaniolă nu va simți niciun pic de stres din moment ce înțelege direcțiile, încotro trebuie să se îndrepte, înțelege și meniurile, precum și istoria unui anumit loc. Nenumărate uși se deschid călătorilor care vorbesc limba maternă a țării pe care o vizitează.

De asemenea, orizonturile culturale ale unui copil care vorbește limba spaniolă vor fi mult extinse. Acordați copilului acces la filme, muzică și literatură spaniolă. Cântăreți de renume mondial precum Enrique Iglesias, regizori precum Pedro Almodovar și scriitori precum Gabriel Garcia Marquez sunt cu toții vorbitori de limbă spaniolă. Cunoașterea limbii spaniole va ajuta copilul să înțeleagă și să aprecieze alte culturi, cât și contribuțiile culturale hispanice.

Opțiunile de angajare viitoare vor fi îmbucurătoare. Vorbirea limbii spaniole va fi întotdeauna un bonus atunci când se va afla în căutarea unui loc de muncă. Cu cât un copil începe să învețe limba spaniolă mai devreme, cu atât mai ușor și mai rapid va deveni fluent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *