Inelul – un mesaj circular de iubire

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dintre toate bijuteriile existente, inelul este probabil cel care face inimile doamnelor să palpite cel mai mult. Descoperă cum a ajuns inelul – un mesaj circular de iubire și ce-l face un cadou irezistibil.

Conform statisticilor, bijuteriile se numără în topul cadourilor preferate de femei și oferite de bărbați. Nu e de mirare, luând în calcul valoarea lor economică, dar și simbolică. Dintre toate bijuteriile însă, una singură se face remarcată în mod special. Este vorba de inel ajuns, în timp,  o materializare a dragostei.

De ce este inelul – un mesaj circular de iubire, cum a ajuns astfel și de ce trebuie să ții cont alegându-l, sunt principalele informații care te așteaptă în cele ce urmează.

De ce este inelul – un mesaj circular de iubire?

Inelul reprezintă una dintre cele mai frumoase și mai prețioase căi prin care, o persoană, își poate exprima sentimentele. La acest lucru a contribuit intens forma sa.

Cercul este o figură cu o puternică încărcătură simbolică. Printre principalele semnificații se numără: integralitatea, unitatea, perfecțiunea și infinitul. Fiecare dintre acești termeni este potrivit inclusiv pentru a defini relația de cuplu. Mai ales că, în conformitate cu vechile legende, zeiii, supărați, au tăiat oamenii în două jumătăți. Iar aceste jumătăți se caută mereu, pentru a se uni și a forma din nou o unitate, o perfecțiune… infinită.

Inelul – un mesaj de iubire, elaborat după adevărate reguli ortografice

Puțini știu că, în epoca victoriană, bijutierii făureau inele conducându-se de un cod secret. Consecutivitatea aranjării pietrelor nu era lăsată niciodată la voia întâmplării sau a hazardului estetic.

O doamnă victoriană, care vedea un inel, știa să decodifice mesajul de iubire instantaneu. Și asta deoarece fiecare piatră prețioasă indica o literă. Diamantul un D, Ametistul un A etc.

Cel mai frecvent, inelele din Anglia victoriană purtau mesajul “REGARD” – RESPECT. Astfel se încheiau adesea și scrisorile clasice în acea perioadă. Iar formula era o modalitate de a transmite ideea că destinatarul este ținut în inima expeditorului.

Mesajul nu era gravat pe inel, ci era inelul însuși, pe care apăreau, într-o ordine atent stabilită, un R de la rubin, E de la englezescul smarald (emerald), G de la granat, A de la ametist, din nou un Rubin și apoi un D de la diamant. Inelul – un mesaj circular de iubire, devenea o adevărată poezie.

Deși arta s-a pierdut în timp, ea poate fi reînviată, cu puțină atenție și dibăcie din partea celui care este în căutarea darului perfect.

Inelul – un mesaj circular de iubire: cum îl alegi?

Sunt câteva detalii pragmatice de care trebuie să ținem cont când alegem un inel:

  • Bugetul;
  • Dimensiunea;
  • Modelul;
  • Tendințele.

O gamă variată de inele, calitative și accesibile ca preț, pot fi găsite la Iris Boutique. Chiar dacă arta victoriană legată de designul inelelor a dispărut, romantismul din noi este prezent, și putem transmite mesaje chiar și prin intermediul inelelor contemporane. Iată trei sugestii în acest sens:

  • “Te voi iubi mereu”

Poți spune magica frază, oferind în dar un inel cu diamante, ca inelul Agnes Iris Boutique. Acest fapt este posibil deoarece, în limbajul contemporan, diamantele au ajuns sinonime cu dragostea eternă.

  • “Da!”

Un da poate însemna nenumărate lucruri, făcând trimitere la ceva cunoscut doar de voi doi. Un asemenea mesaj intim și pozitiv poate fi transmis prin inelul Flower Iris Boutique. Și asta deoarece cinci D-uri, adică diamante colorate, sunt amplasate circular în jurul unei perle.

  • “Să trăim într-o continuă armonie”

Nu doar pietrele ci și culorile acestora vorbesc și transmit mesaje. Perla și diamantele din inelul Olive Iris Boutique pot transmite clar ideea de armonie, grație culorii albe pe care o au și a semnificației acesteia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *